Firmafester

Lær dine kolleger at kende på en ny måde. På The Reef finder I de perfekte rammer til enhver firmafest, hvad enten I tænker i julefrokost, jubilæumsfest eller teambuilding-arrangement. Hos os tænker vi kreativt for at imødegå jeres behov og ideer til at holde events, som medarbejderne vil glæde sig til og huske i lang tid. Vi har bragt Caribien til Frederikshavn, og vi kan også bringe jeres visioner til live i vores lokaler.

I kan benytte jer af vores mange lækre faciliteter på The Reef, og med en række gode samarbejdspartnere i området kan vi også arrangere sjove indslag, spændende udflugter eller aktiviteter i eller ud af huset. Mulighederne er mange, og vores personale er klar til at skræddersy hele arrangementet efter jeres ønsker. Vi garanterer en uforglemmelig firmafest.

På The Reef behøver I ikke tænke på hjemtransporten. Alle gæster kan indlogeres på hotellet, så I kan fortsætte festen og afrunde med en lækker morgenbuffet i rolige omgivelser. Lige fra modtagelsen i vores lounge miljø til festen og morgenen efter sørger vi for, at jeres firmafest bliver en unik oplevelse for alle gæsterne.

Kontakt os

I er altid velkomne til at kontakte os for nærmere oplysninger

E-mail: thereef@scandichotels.com

Tlf.: +45 98 43 32 33


Ferie på

The Reef

Find lige nøjagtig den ferie, som passer til dig. Sommer, Vinter, Weekend.

Se alle vores tilbud her.

Kort over The Reef

Her kan du se et kort The Reef samt rutevejledning. Klik her for at læse mere