Bryllup

Jeres bryllupsdag er den dag, hvor alle ønsker skal opfyldes for, at I får præcis det fantastiske eventyr af en dag, I drømmer om. På The Reef lader vi romantikken blomstre i vores caribiske omgivelser. Vi har stor erfaring med at arrangere den perfekte dag, og vi skræddersyr arrangementet til at passe til jeres særlige ønsker. I vores flotte, caribisk inspirerede lokaler finder I de perfekte rammer til jeres store dag, og vores dygtige køkken kan sammensætte en menu til netop jeres selskab.

Smukke omgivelser møder jer allerede ved ankomsten til hotellet, og The Reef hjælper jer til at gøre jeres bryllupsdag til en fuldendt oplevelse. Vores topsuite er det oplagte valgt til bryllupsnatten, og I får en romantisk og luksuriøs oplevelse med privat spa og egen sauna på værelset.

På The Reef kan hele selskabet indlogeres på hotellet, hvor I får adgang til alle vores faciliteter. I kan give alle gæster en oplevelse for livet med mulighed for eksempelvis at slappe af med en drink i spabadet på Sundeck eller tage en hurtig tur i vores rutsjebane. Vi tilbyder et anderledes twist til en traditionel fest for de, som ønsker lidt ekstra til den store dag.

Kontakt os

I er altid velkomne til at kontakte os

E-mail: thereef@scandichotels.com

Tlf.: +45 98 43 32 33


Ferie på

The Reef

Find lige nøjagtig den ferie, som passer til dig. Sommer, Vinter, Weekend.

Se alle vores tilbud her.

Kort over The Reef

Her kan du se et kort The Reef samt rutevejledning. Klik her for at læse mere