Det Gule Pakhus

Hvis I er ved at have fået økuller af skattejagt og vandland, indbyder The Reef jer til at nyde en lækker middag i vores nyligt renoverede restaurant Det Gule Pakhus. Her kan I få serveret klassisk god mad i rolige og hyggelige omgivelser, om I skal have holde selskab, eller om I blot vil slappe af med en dejlig par-aften.

Med de fritlagte bjælker og udsynet til den gamle vinkælder, hvor I også kan sidde og nyde en drink, har Det Gule Pakhus bevaret de rustikke rammer i den historiske bygning og tilsat et klassisk og rent skandinavisk design. Her hersker en rolig atmosfære, som naturligvis ledsages af en god middag.

Under temaet grill serveres lækre menuer til gode priser. Til frokost serverer vi klassiske retter som pariserbøf, stjerneskud og smørrebrød. Om aftenen kan I vælge fra vores a la carte menu, som byder på spændende retter inspireret af årstidens friske råvarer. Her er både nye ting og gode klassikere på menuen. I kan også vælge vores særlige Jamie Oliver menu, som vi har udviklet i et kulinarisk og kreativt samarbejde med den britiske kok.

Vores menu

Vi tilpasser vores menu efter årstidens råvarer, og her kan du se vores aktuelle menu.

Morgenmad i rolige omgivelser

Vi tilbyder dig/jer, der rejser uden børn, at I kan nyde morgenmadet i vores restaurant Det Gule Pakhus kl. 07.00 – 10.30. Her er rolige omgivelser, hvor I kan få en stille start på dagen. Gælder i weekender og ferieperioder.

Åbningstider

Det Gule Pakhus holder åben

Frokost alle dage 11.30 – 15.00

Aften torsdag/fredag/lørdag 17.30 – 21.30

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på

E-mail: restaurant.thereef@scandichotels.com

Tlf.: +45 98 43 32 33


Ferie på

The Reef

Find lige nøjagtig den ferie, som passer til dig. Sommer, Vinter, Weekend.

Se alle vores tilbud her.

Kort over The Reef

Her kan du se et kort The Reef samt rutevejledning. Klik her for at læse mere