Det Gule Pakhus

Hvis I er ved at have fået økuller af skattejagt og vandland, indbyder The Reef jer til at nyde en lækker middag i vores nyligt renoverede restaurant Det Gule Pakhus. Her kan I få serveret klassisk god mad i rolige og hyggelige omgivelser, om I skal have holde selskab, eller om I blot vil slappe af med en dejlig parmiddag.

Med de fritlagte bjælker og udsynet til den gamle vinkælder, hvor I også kan sidde og nyde en drink, har Det Gule Pakhus bevaret de rustikke rammer i den historiske bygning og tilsat et klassisk og rent skandinavisk design. Her hersker en rolig atmosfære, som naturligvis ledsages af en god middag.

Under temaet grill serveres lækre menuer til gode priser. Til frokost serverer vi klassiske retter som pariserbøf, stjerneskud og smørrebrød. Om aftenen kan I vælge fra vores a la carte menu, som byder på spændende retter inspireret af årstidens friske råvarer. Du kan se vores aktuelle menu her.

Book bord

Ønsker du at booke et bord til frokost eller aften, kan du enten booke online her eller ringe på +45 9843 3233.

Er I selskab på mere end 9 personer bedes I kontakte os først på +45 9843 3233 eller på restaurant.thereef@scandichotels.com.

Ligeledes bedes I kontakte os, hvis I har særlige forespørgsler til menuen.

Åbningstider

Det Gule Pakhus holder åbent:

Frokost: Alle dage 12.00 – 15.00. OBS: Enkelte dage kan frokosten blive serveret i Restaurant Calypso.

Aften: Mandag-torsdag: 17.30 - 21.30. Fredag-lørdag: 18.00 - 21.30. Søndag: 16.30 - 21.00. OBS: Køkkenet lukker kl. 22.00.

Morgenmad i rolige omgivelser

Vi tilbyder dig/jer, der rejser uden børn, at I kan nyde morgenmadet i vores restaurant Det Gule Pakhus kl. 07.00 – 10.30. Her er rolige omgivelser, hvor I kan få en stille start på dagen. Gælder i weekender og ferieperioder.


Ferie på

The Reef

Find lige nøjagtig den ferie, som passer til dig. Sommer, Vinter, Weekend.

Se alle vores tilbud her.

Kort over The Reef

Her kan du se et kort The Reef samt rutevejledning. Klik her for at læse mere