Calypso

Vores familierestaurant Calypso er naturligvis caribisk inspireret. Alle ugens dage serverer vi lækre og sunde retter inspireret af det caribiske køkken med noget til enhver smag.

Til frokost byder vi på lette a la carte retter som burgere, salater og stjerneskud mm., som I kan nyde, mens håret tørrer før endnu en tur i vandlandet. Om aftenen kan I glæde jer til en overdådig buffet, hvor vi serverer forretter af fisk og skaldyr, varme retter som jambalaya, chili con carne, helstegte benskinker, braiseret lam samt højrebsfilet af smagfulde ungdyr. Hertil serverer vi et bredt udvalg af komponerede salater, kartofler og ris tilberedt efter caribisk tradition samt naturligvis vores hjemmebagte brød. På dessertbuffeten finder I lækre kager, eksotisk frugtsalat og samt forskellige dessertsaucer.

Hos os har børnene deres helt egen menu. Her tilbyder vi en række velkendte klassikere som burgere, nachos og pasta bolognese og selvfølgelig pandekager med is til dessert - alt sammen økologisk!

Morgenbuffet

Calypso danner rammerne om vores lækre morgenbuffet, som serveres alle morgener på The Reef. Her kan alle få fyldt depoterne op og få en god start på dagen, før aktiviteterne begynder.

  

Åbningstider

 

Morgenbuffet

Mandag: 06.30 - 10.30

Tirsdag: 06.30 - 09.30

Onsdag: 06.30 - 09.30

Torsdag: 06.30 - 09.30

Fredag: 06.30 - 09.30

Lørdag: 06.30 - 10.30

Søndag: 06.30 - 10.30

Frokost a la carte: fredag - søndag kl. 12-15

Aftenbuffet: fredag - lørdag samt udvalgte feriedage kl. 17.30 – 21.00

 


Ferie på

The Reef

Find lige nøjagtig den ferie, som passer til dig. Sommer, Vinter, Weekend.

Se alle vores tilbud her.

Kort over The Reef

Her kan du se et kort The Reef samt rutevejledning. Klik her for at læse mere