Calypso

Vores familierestaurant Calypso er naturligvis caribisk inspireret. Her er hele familien velkommen, og her blander barnestemmer sig med sørøverlatter. Med udsigt til vandlandet kan I familiehygge i den tropiske stemning, som går igen i restauranten.

Alle ugens dage serverer vi lækre og sunde retter inspireret af det caribiske køkken.

Til frokost byder vi på lette a la carte retter som burgere, salater og wraps mm., som I kan nyde, mens håret tørrer før endnu en tur i vandlandet. Om aftenen kan I glæde jer til en overdådig buffet, hvor vi serverer forretter af fisk og skaldyr, varme retter som jambalaya, chili con carne, helstegte benskinker, braiseret lam samt højrebsfilet af smagfulde ungdyr. Hertil serverer vi et bredt udvalg af komponerede salater, spændende toppings, kartofler og ris tilberedt efter caribisk tradition samt naturligvis vores hjemmebagte brød. På dessertbuffeten finder I lækre kager, eksotisk frugtsalat og samt forskellige dessertsaucer.

Der kræver energi at gå på skattejagt og danse hula-dans, og vi har sørget for, at der er mad for alle aldre i restaurant Calypso. Hos os har børnene selvfølgelig deres helt egen buffet. Her tilbyder vi en række velkendte klassikere som lasagne, kyllingelår, pizza og selvfølgelig is til dessert. Lige bag restauranten ligger vores legerum Skattehulen og vores tegnefilmshjørne, hvor børnene kan fortsætte legen, mens mor og far spiser færdig.

Morgenbuffet

Calypso danner rammerne om vores lækre morgenbuffet, som serveres alle morgener på The Reef. Her kan alle få fyldt depoterne op og få en god start på dagen, før aktiviteterne begynder.

  

Åbningstider

Morgenbuffet mandag – fredag kl. 06.30 – 9.30 og lørdag – søndag kl. 06.30 – 10.30

Aftenbuffet fredag/lørdag/søndag samt udvalgte feriedage kl. 17.30 – 21.00

 

Kontakt os

I er altid velkomne til at kontakte os 

E-mail: restaurant.thereef@scandichotels.com

Tlf.: +45 98 43 32 33


Ferie på

The Reef

Find lige nøjagtig den ferie, som passer til dig. Sommer, Vinter, Weekend.

Se alle vores tilbud her.

Kort over The Reef

Her kan du se et kort The Reef samt rutevejledning. Klik her for at læse mere