Attraktioner & seværdigheder

Herunder kan du kort læse om de attraktioner og seværdigheder der er i nærheden. Brug menuen til venstre for at læse mere indgående om hver attraktion/seværdighed.

Palmestranden

The Reef har bragt Caribien til Frederikshavn, og hvad er mere oplagt end at kombinere et ophold i vores tropiske omgivelser med et besøg på Palmestranden i Frederikshavn? Hvid sandstrand, palmer og eksotiske tangparasoller er rammerne, og I kan læne jer tilbage i solsengene og nyde den sydlandske fornemmelse – her i Frederikshavn.

Læs mere

Bangsbo

Hele Bangsbo-området er værd at opsøge. En storslået kombination af fantastisk natur, kulturelle muligheder, historiske bygninger, aktiviteter for hele familie, gastronomi og meget mere. Bangsbo Hovedgård er indrettet som museum med lokalhistoriske udstillinger samt også f.eks. en søfartssamling og en vognsamling.

Læs mere

Krudttårnet

Centralt i Frederikshavn ligger Krudttårnet, som i 1976 blev åbnet for publikum, efter det var blevet flyttet til dets nuværende placering. I må ikke gå glip af denne historiske bygning, som er en oplevelse for alle.

Læs mere

Cloostårnet

I vandværksskoven ligger Cloostårnet – et vartegn for Frederikshavn. Der er adgang op i tårnet enten via trappen eller via elevatoren, som tager jer til op til 1. udkigsplatform. Fra toppen kan man i en højde på 160 meter over havet se Frederikshavn by, ligesom her er en flot udsigt ud over Vendsyssel.

Læs mere

Knivholdt

På Knivholt Hovedgård kan I opleve en unik kulturinstitution med mange arrangementer og spændende oplevelser inden for både historie, natur, kultur og arkitektur. Her tilbydes mange forskellige aktiviteter, og alene de historiske omgivelser er et besøg værd.

Læs mere

Skagen

Blot 40 km fra Frederikshavn ligger Skagen, som altid er en udflugt værd. Tag helt mod nord og oplev det helt særlige lys, man kun finder i Skagen, eller tag familien med helt ud på Grenen og mærk suset, hvor de to have mødes. Her er aktiviteter året rundt, og særligt om sommeren strækker de hvide sandstrande sig lokkende hele kysten rundt med masser af liv og sjov for både børn og voksne.

Læs mere

Hirsholmene

Den lille øgruppe, Hirsholmene, ligger lige nord for Frederikshavn, og I kan tage den korte færgetur på udflugt dertil fra kajen ved Frederikshavn Fiskeriauktion. Her venter jer en helt særlig oplevelse i det fredede naturområde, men også en historisk oplevelse, da Hirsholmene også byder på bunkere fra 2. Verdenskrig.

Læs mere

Læsø

Læsø er perlen i Kattegat, og øen byder på store oplevelser for alle. Hvad enten I er til storslået natur eller kulturelle eventyr, har Læsø noget for jer med museer, kirker, fantastisk naturområder både langs kysten og inde i landet samt masser af aktiviteter året rundt.

Læs mere

Fårup Sommerland

Sjov, leg og sus i maven for alle. Fårup Sommerland ligger ca. 55 km fra Frederikshavn og er perfekt til dagsudflugt for familien. Rutsjebaner, skattejagt og masser af forlystelser både på land og i vand.

Læs mere

Dagstur til Gøteborg m. Stena Line

Stena Line tilbyder fra Frederikshavn en billig endagstur til Sverige, hvor Göteborg byder på en lang række oplevelser og underholdningsmuligheder. Tag på museum med veninden eller tag hele familien med på udsalg og gør nogle gode indkøb.

Læs mere

Fun House

I Fun House er der leg for børn i alle aldre. Fun House er et 1500 kvadratmeter legeland med spil og action lege for alle – lige fra stort softplay område for de små til spillemaskiner for de ældre. Når entreen er betalt, er alle legefaciliteterne frit tilgængelige, og her er åben alle weekender samt skolefridage.

Læs mere

Nordsøen Oceanarium

Oplev det gigantiske oceanarie med 4,5 mio. liter vand. Udforsk stimevis af havdyr fra den glubske havkat over de legesyge sæler til den godmodige klumpfisk.

Følg vores dykker i dybet, når han hver dag fodrer klumpfiskene, hajerne og alle de andre fisk i det store oceanarium.

Læs mere

 


Ferie på

The Reef

Find lige nøjagtig den ferie, som passer til dig. Sommer, Vinter, Weekend.

Se alle vores tilbud her.

Kort over The Reef

Her kan du se et kort The Reef samt rutevejledning. Klik her for at læse mere