Vores store bølgebassin hedder Thunder Bay, er 30 grader og strækker sig fra den lave vandkant, hvor de små kan lege eller danse med piraten Jill, ind i landet og ned til vandfaldet, Infinity Falls.


I Treasure Cove kan de større børn dykke ned i vores 3 m dybe og 29 grader varme pool.


Hvis man som eventyrlysten sørøver fortsætter op ad bjerget – helt op til toppen – kommer man til den hemmelige jungleflod, Smuggles Rush.
 

 

Rainbow Spa
Over Lobster Bobs bar ligger en hyggelig spa, hvor man kan trække sig tilbage, når monsunregnen falder og tordenvejret buldrer over øen.


Når man sidder i poolen oven over vandfaldet, har man udsyn over hele lagunen med Thunder Bay udstrakt under sig. Vandet er 30 grader, og her kan man sidde og slappe af med en drink og nyde de tropiske omgivelser og de behagelige calypso rytmer i vandlandet.

 


I vores børneafdeling findes vores magiske grotte, Kids Crystal Hideaway. Det er en funklende hule, som ligger smukt indrammet i den frodige jungle på bjerget, og her kan børn lege i det lave vand og udforske den glitrende grotte.
 
  Jungle Spa
Devil’s Wall  
  Starligt Spa


Hvis man svømmer gennem den underjordiske kanal, kommer man til vores store udendørs pool på Sundeck, som er opvarmet året rundt til 29 grader. I luksuriøse omgivelser kan du tage en tur med strømmen rundt i poolen eller nyde lækre kolde drinks – med eller uden alkohol.
 
  Sun Spa 

 


Ferie på

The Reef

Find lige nøjagtig den ferie, som passer til dig. Sommer, Vinter, Weekend.

Se alle vores tilbud her.

Kort over The Reef

Her kan du se et kort The Reef samt rutevejledning. Klik her for at læse mere